Nyhet: Äggproteinpulver kan vara alternativ för mjölkallergiker som vill ha proteinpulver

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 01 september, 2015

infoMatintolerans.se testade BodyScience Egg Protein

I januari i år testade Matintolerans.se BodyScience Egg Protein ifrån MM Sports som ett alternativ för mjölkallergiker och laktosintoleranta som vill ha proteinpulver. Smaken som testades var choklad och testen var lyckad. Testpersonen som har mjölkallergi och inte ens tål oerhört små mängder mjölk fick ingen reaktion förutom en del gaser som var förväntat eftersom det var äggproteinpulver (känd bieffekt). Dock vill vi informera att ifall man råkar äta det för ofta kan man bli trött på smaken och ha svårt att äta det igen, så ett tips är att äta det med måtta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.