Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 25 augusti, 2015
Skelett
Skelett

Till helgen drar det igång igen – 3 helger i följd

De som följde min blogg i våras vet att jag läste till diplomerad massör och blev klar till sommarens början. Nu till hösten börjar vidareutbildningen som leder till att jag blir Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och det skall bli väldigt spännande! Vi kommer att bygga vidare och lära oss bland annat ergonomi, ortopedisk medicin, idrottsmedicin, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och terapeutisk träning.

September kommer att bli intensiv eftersom vi rivstartar med 3 helger med skola, lördag och söndag 09.00-17.00 men det blir verkligen intressant!

Nu tänker jag dock ta och varva ner för idag och göra mig redo inför morgondagen som bjuder både en hel dag med arbete och kvällsarbete i form av CXWORX och BodyCombat.

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.