Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 14 augusti, 2015
malmo-festival-2015
Malmö festivalen 2015: Kanalbåtar och bubblor

Festival- musik, mat och attraktioner

Då var det dags för den årliga festivalen som innebär att olika delar av Malmö fylls upp med musikscener, matstånd, försäljningsstånd, nöjesattraktioner och massvis av besökare ifrån när och fjärran. Bilden är på en av nöjesattraktionerna som tillhör festivalen i form av stora plastbubblor som man kan gå inuti och sedan försöka gå eller springa på vatten med. De jag såg försöka såg mest ut att konstant trilla omkull så det var sannolikt inte helt enkelt att hålla balansen i dem 😉

Vågar inte äta något men kan titta på?

Jag som inte ens äter på restaurang i vanliga fall skall inte äta något ifrån de många matstånden men jag tänker undersöka vad som erbjuds och se vilka andra intressanta saker det finns på festivalen. Jag vet att mina kollegor ifrån gymmet kommer att ha ett uppträdande imorgon vid 12.00 så det kan vara en rolig idé att gå dit och titta på 🙂

Idag blir det ett kort blogginlägg men ifall jag hittar något sevärt att berätta om ifrån festivalen så återkommer jag 😉

Önskar mina läsare en trevlig helg,
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.