Blogginlägg: Semesterdags!

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 03 juli, 2015
Semester
Semester

Då blev det äntligen dags för semester!

Skolan slutade i mitten av juni och idag började min semester ifrån delar av mitt jobb och det är välbehövligt. Våren har varit intensiv med plugg, träning och jobb. Semestern är inte helt utan jobb för jag håller fortfarande mina gruppträningspass och har en och annan kund som jag masserar eller ger kostrådgivning men jämfört med våren så är det semester 😉

Imorgon bitti skall jag rycka in och vikariera för en kollega och hålla i BodyCombat så det blir en trevlig start på min första helg under semestern och sedan får vi se vad jag hittar på 🙂

Jag kommer att behöva en del ”icke-planerad-tid” för att göra ”spontana saker” för det är något det finns väldigt ont om i min vardag. Det är konsekvensen när man skall hinna med många saker samtidigt då behöver tiden effektiviseras och planeras, och det är en sak som jag ser fram emot på min semester – valfrihet 🙂

Nu är det dags för återhämtning och ladda batterierna inför BodyCombat imorgon bitti!

Önskar mina läsare en trevlig kväll i den underbara sommarvärmen!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.