Blogginlägg: Trots kylig sommar närmar sig ledigheten i alla fall :)

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 24 juni, 2015
Vintermorgon med sol
Morgonsol

Sommar och sol, blommor och bin – eller vad hände egentligen?

Kalendern säger snart slutet av juni och utomhus är det ljust sent på kvällarna men värme, solsken hela dagarna och strandväder har vi ont om i år. Trots det närmar sig semestern med stormsteg. Nästa vecka blir sista arbetsveckan före semestern. Sedan är det dags för andra aktiviteter som är en aning mindre strukturerade och välplanerade jämfört med min vardag 😉

Spännande vår och spännande höst på intåg, däremellan en del ledighet och paus

Våren 2015 har varit mycket spännande och jag hann med en hel del saker. Till hösten blir det färre saker men trots det har jag ett antal saker inplanerade som skall genomföras. Under våren har jag bland annat tagit gult bälte i jujutsu, blivit Diplomerad Massör, klarat slutprovet och fått Licens i BodyCombat. Sedan inträffade det en del tråkiga saker också såsom en titthålsoperation i buken. Jag gick igenom rehabträning för att återhämta mig samtidigt som jag kvickt behövde återvända till skola och jobb för att klara av det jag lyckades klara av.

Nervarvning, långsammare tempo och återhämtning

Det börjar kännas här och där att det börjar bli dags att varva ner och bli redo för semester. Varva ner för mig betyder att ha färre saker inplanerade och kunna göra saker spontant istället. En riktigt bra semester för mig innebär att åka utomlands och kunna göra det som känns bra för stunden, som att ta en extra tupplur, gå timslånga promenader, cykla, besöka lokala gymmet, titta på sevärdheter, besöka historiska platser, gå ut och dansa eller sitta i solnedgången i trevligt sällskap och prata utan att titta på någon klocka.

Ack, jag längtar redan 😉

Nu börjar denna kvällen närma sig tiden för återhämtning!
Jag önskar mina läsare en trevlig kväll och en trevlig sommarkväll 🙂
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.