Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 30 april, 2015
Coca-Cola Zero efter operation
Coca-Cola Zero efter operation

32 timmars fasta – fira med Coca-Cola Zero 😉

Jag kunde bara inte låta bli att dela med mig av denna härliga bild! Jag var på en lång fasta före min operation som varade i 32 timmar. Efteråt började jag försiktigt att dricka vatten och äta små bitar av den köttfärs som jag hade förberett och fått hjälp att förvara i patientkylen på sjukhuset. Dagen efter operation och jag kände att min mage klarade av det då öppnade jag en Coca-Cola Zero som jag tagit med mig i min matsäck som nödproviant och firade!

Det var en skön känsla att kunna andas ut lite till slut efter all oro, operation och allt. Trots alla bandage och slangar så kunde jag dricka en Coca-Cola Zero och le 🙂

Nu behöver jag dock vila igen för att återhämta mig 🙂
Små steg framåt för tillfället 🙂

Ha en fin eftermiddag!
/Lise-Lotte

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.