Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 10 februari, 2015
Coca-Cola Zero Hemmagjord jordgubbstårta
Coca-Cola Zero Hemmagjord jordgubbstårta med lakritspulver i

Tårtdags på jobbet tack vare omtänksamma kollegor fick jag Coca-Cola Zero

Tyvärr slutade en av cheferna på jobbet och bjöd därför på hemmagjord jordgubbstårta med lakritspulver i. Han visste att jag inte tålde ingredienserna så han hade köpt 2 st Coca-Cola Zero burkar till mig 😀

Det var mycket uppskattat och jag svepte den ena burken tillsammans med min apelsin som jag hade till sparat till eftermiddagsfikat.

Tacksam för omtanken

För min del blev jag väldigt glad för omtanken eftersom han hade lagt ner tid på att tänka ut något speciellt som just jag kunde äta. Det grämde mig inte att jag inte kunde prova jordgubbstårtan fastän den såg god ut. Den fanns två olika en med lakritspulver och en utan, men jag vet hur jag skulle må i veckor (månader?) efter att ha ätit en portion så det lockade mig inte det minsta.

Trevligt att vara en del av gemenskapen trots matallergi och matintolerans

Fastän det är tråkigt när någon man arbetat med slutar så är det trevligt att kunna delta och fika en sista gång tillsammans. Jag kanske inte åt eller drack samma som alla andra men jag kunde ändå delta aktivt i fikat och erbjuda mina kostrådgivartjänster till dem som tog av tårtan för tredje gången 😉

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll och hoppas att ni också får trevliga fikapauser framöver. Dock förhoppningsvis av trevliga skäl än att någon slutar på jobbet.

/Lise-Ltte

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.