Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 18 december, 2014
BodyCombat 62 Plansch
BodyCombat 62 Plansch

Fullt fokus på BodyCombat

Nu finns det mer eller mindre bara en sak i mitt huvud så snart jag inte arbetar… BodyCombat 62! För den som inte har följt mina blogginlägg så är BodyCombat ett 55 min högintensivt gruppträningspass som är inspirerat av flera olika kampsporter såsom boxning, kickboxning, karate, capoeria, taekwondo m.fl.

Jag blev kär i passet när jag provade det för första gången för mer än 10 år sedan. Läs mer om första gången jag provad BodyCombat…

Jag blev anmäld via mitt gym att gå utbildningen för att bli BodyCombat instruktör, läs om hur glad jag blev här..

Hur går utbildningen till?

Jag åker till Stockholm på fredagkväll och lördag morgon 09.00 skall vi träffas på ett gym där utbildningen hålls. Antagligen kommer vi att få en hel del teori, öva igenom en del sparkar, slag och annat på förmiddagen och efter lunch skall vi visa upp en låt. Alla som deltar i utbildningen har fått musik, koregrafihäften och video för att hinna öva in den aktuella releasen (BodyCombat 62). Det förväntas att man lär sig hela koreografin före utbildningen så att man kan fokusera på utbildningen på att finslipa teknik och coachning.

Jag har fått CXWORX utbildning så jag vet ungefär vad jag ger mig in på och vet att på lördag och söndag kommer vi att träna mycket, hårt och länge 😉

Det galna är att jag är fullt medveten om det och ser väldigt mycket framemot det!

Jag har ju längtat efter detta i mer än 10 år så lite trötthet avskräcker inte 😉

När utbildningen är över på söndag kommer det ödesdigra ögonblicket då man får sin utvärdering. Då får man vet ifall man kan få börja hålla pass direkt eller måste öva mer och skicka in en video med två låtar och sedan bli godkänd för att få köra. Jag hoppas såklart på att bli godkänd direkt men skulle jag behöva öva mer så överlever jag det också 😉

Det allra viktigaste för mig är att få komma igång! Jag vill bli en riktigt duktig BodyCombat instruktör som kan inspirera många att komma i bättre form, ha roligt och ta i ordentligt 😉

Jag känner mig helt och fullt laddad och längtar oerhört efter att få börja!

Önskar mina läsare en underbar kväll!

/Lise-Lotte

PS: För de som undrar hur det har gått med min reaktion  som började i söndags (läs mer om min reaktion på mjölet) så börjar jag känna mig lite piggare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.