Blogginlägg: The Conjuring och Troja med Brad Pitt – helgens filmer?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 20 november, 2014

wpid-the-conjuring.pngExtra erbjudande på Blu-ray version av The Conjuring och Troja

Jag var ute och handlade hem mat och snubblade över extra erbjudande på blu-ray filmer och i högen såg jag The Conjuring och Troja. Jag har sett båda två men blev tillräckligt frestad av prislappen att de åkte ner bland resten 😉

Den största frågan till fredagsfilmen blir skräck eller action? Jag tror att jag låter känslan bestämma 🙂

The Conjuring på bio i Stockholm

Jag minns när jag såg The Conjuring för det var på Sergel i Stockholm och jag var i Stockholm för att gå på SuperSaturday. Filmen var väldigt bra och läskig minns jag men det jag kommer ihåg tydligast var paret som satt brevid mig. En kille och hans flickvän. Han höll sin flickvän i handen under hela filmen antagligen för att han skulle lugna henne för att det var en skräckfilm. Efterhand som filmen började dra igång så blev den mer och mer nervpirrande och läskig och jag råkade se att hans flickväns hand blev mindre och han klämde åt hennes stackars hand mer och mer. Jag började undra vem som lugnade vem 😉

Snart är det helg och jag önskar mina läsare en trevlig kväll, med eller utan skräckfilm 😉

/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.