Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 02 december, 2014

image

Ibland blir det extra mycket arbete?
Denna veckan har jag två nya pass! Idag höll jag ett 45 min spinningpass med ny musik och ny koreografi. Det tar mycket tid att planera, mixa och öva in ett sådant pass. På fredag har jag till och med ett helt nytt typ av pass nämligen Funktionell Träning 30 min. Jag kommer att mixa olika typer av funktionella övningar som utmanar kondition, rörlighet, balans styrka och uthållighet. Till det kommer jag att mixa 45 sekunders musik bitar med 15 sekunders vila mellan.
Båda passen tar tid att planera, mixa och öva in.

Första passet klart nästa Funktionell Träning
Imorgon ger jag mig i kast med att finslipa 30 minuters Funktionell Träningspasset. Det ska bli roligt men samtidigt så känns det att man gör något extra som ligger utanför det vanliga för huvudet är extra trött 😉

Idag förtjänade jag en Coca-Cola Zero 😉
Det är den enda läsken jag känner till som jag tål och idag förtjänade jag den extra mycket 😉

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.