Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 06 december, 2014

image

Ibland tar roliga saker slut
Det är så sorgligt varje gång det roliga tar slut :,(
Jag bloggade för ett tag sedan om en favorit Zumba instruktör som slutade och nu är det en favorit BodyCombat instruktör som slutar. Han slutar inte helt men byter gym inom samma kedja så vi är fortfarande kollegor 🙂
Det tragiska är att han kommer att ha pass samtidigt som mig så jag kan inte gå på hans BodyCombat pass längre :,(

Alla kör ju samma musik och koreografi är det någon skillnad?
Alla BodyCombat pass är likadana för de har samma musik och koreografi (rörelser) men den stora skillnaden är inlevelse, energi, teknik och personlighet. Det är skillnaden som får mig att ge 110% fastän jag är trött och känner mig seg i kroppen. Det är det som ger mig ett stort leende ifrån ena örat till det andra fastän det är jättetungt och får mig att skrika kiiiiyyyha i slagen 😉

BodyCombat är mitt hjärta och spinning mina lungor
Det som fyller mig med passion och träningsglädje över alla bredder är BodyCombat levererad av en duktig instruktör. Spinning är grunden för allt jag gör för det ger mig kondition och uthållighet.

Jag älskar träning helt enkelt 😉

Jag önskar alla mina läsare en härlig kväll!

/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.