Blogginlägg: Härligt trött

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 03 oktober, 2014

image

Älskade styrketräning som jag saknat dig!
De läsare som har följt mina blogginlägg de senaste månaderna vet att jag har jobbat mycket på mitt ordinarie jobb och pendlat till Danmark. Det har inneburit att jag har tränat mindre än vad jag brukar och framförallt har jag knappt hunnit styrketräna.

Äntligen tillbaka till vardagen och gymmet!
Igår och idag jobbade jag på kontoret och i nästa vecka kommer jag också att jobba på kontoret. Det innebär att jag äntligen är tillbaka i vardagen, inte ska pendla och åter igen har tid att styrketräna! Jag firade genom att styrketräna igår med en av mina vänner och idag tog jag repris efter att jag instruerat i CXWORX 😉

Tänk att träning kan ge så mycket glädje? Jag är trött i musklerna och seg i kroppen efter all styrketräning men sitter här fredagskväll med ett leende på läpparna trots tröttheten 😉

Jag önskar mina läsare en trevlig helg!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.