Blogginlägg: Gilla läget ;)

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 15 september, 2014

image

Ibland får man bara gilla läget?
Det händer ibland i livet att man måste göra något som man egentligen inte är så förtjust i. De läsare som följt mina blogginlägg de senaste veckorna vet att jag pendlar fram och tillbaka till Danmark på grund av mitt jobb som IT konsult. Det är en övergående period men det tar mycket av min fritid och väldigt mycket energi.
Jag får köra hemifrån vid 06.10 på morgonen och vissa dagar är jag hemma 20.30 på kvällen.

Planering, planering och mer planering
För att det ska fungera med alla mina matallergier och matintoleranser har jag tagit mellanmål, lunch och ibland kvällsmat med mig. Dessutom vatten ifrån Sverige eftersom i den delen av Danmark vi arbetar tål jag inte kranvattnet.

Hotell tillslut
Denna veckan genomför jag och assisterar på utbildningar. En del av dem ligger på kvällstid och för att det skall fungera rent praktiskt fick jag sova på hotell. Hotellet är väldigt vackert utifrån och ligger ute vid vattnet. 
När jag stod framför hotellet och tog bilder och tänkte på att skriva detta inlägget. Då slog det mig extra tydligt. Ibland får man bara gilla läget. Inte oroa sig, inte klaga utan bara njuta av den härliga utsikten som jag inte hade fått se annars 🙂
Tänk vad livet blir mycket bättre med en sådan inställning?

Hoppas alla mina läsare har en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.