Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 15 september, 2014

wpid-20140913_153010.pngÄntligen åtminstone ett café med Coca-Cola Zero

I helgen fick jag provat ett café i Malmö som har Coca-Cola Zero på glasflaska till försäljning. Det var en så trevlig känsla att få möjligheten att gå ut och fika med en kompis utan att behöva smussla in egen dricka eller inte dricka något alls. Jag gjorde en efterlysning på min privata Facebook i somras för att se ifall det fanns någon som kände till ett café som serverade Coca-Cola Zero. Jag fick tipset om Subway och det är jag tacksam för men jag letade efter riktiga caféer.

En uppmärksam vän

I helgen fick jag förslaget ifrån en god vän som varit uppmärksam och noterat att på ett café i centrala Malmö hade de faktiskt Coca-Cola Zero! Det blev en världssensation för mig 😉
Vi skyndade oss att bestämma en tid för fika och det var väldigt trevligt!

Tänk att så lite kan göra så mycket 🙂

Jag hoppas att alla mina läsare har haft en väldigt trevlig helg och en fortsatt god vecka!

/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.