Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 12 september, 2014

image

Nu börjar det bli mörkt ute
Nu var det dags att börja ladda upp med solljus för att tillgodose sitt D-vitamin behov. För en del av osd gör solljuset stor skillnad även på energinivån och piggheten.

Jag har redan en sollampa som jag köpte för ett par år sedan som jag använder på höst/vinter. Nu tänkte jag prova något nytt för att på ett lätt sätt få mer naturligt ljus. Jag fick idéen att ersätta min vanliga lågenergilampa i badrummet med en ljusterapilampa. Jag surfade på nätet och hittade en som jag beställde. Det ska bli spännande att se hur det fungerar 🙂

Jag kommer att skriva mer om det senare när jag hunnit orova mer!

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.