Blogginlägg: Samma mat varje dag men jag blir inte sjuk i alla fall :)

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 30 augusti, 2014

wpid-20140827_114900.pngEnformigt men jag mår bra!

För tillfället som alla mina läsare vet pendlar jag fram och tillbaka till Danmark med mitt ordinarie jobb och det betyder många dagar i bilen och lite tid att laga mat och vara hemma. För att det skall gå ihop tidsmässigt blir det samma mat varje dag. Jag är van vid enformig kost men längtar till helger och lite variation.

Vad blir det för mat?

Det blir stekt köttfärs och sallad till lunch, kokta ägg till frukost och apelsiner och mandlar till mellanmål. För att fixa det rent praktiskt har jag med mig en liten matlåda, som jag delar på två dagar och hos kunden har de en liten lunchrestaurang där man kan värma sin egen mat. Jag får noggrant torka av besticken och se till att inte få smulor i min mat av saker jag inte tål, och hittills har det fungerat bra.

Vad blir det för dricka?

Tyvärr är vi i en del av Danmark där jag inte kan dricka kranvattnet. Jag har provat och fick genast ont i magen, så jag tar med vatten i Coca-Cola Zero flaskor ifrån Sverige så att jag har dricka. Kunden har även behållare med källvatten som jag provat och som jag kan dricka. Jag försöker dock att hålla mig till det svenska vattnet som jag vet fungerar, för att undvika problem.

Ser fram emot helg nu 🙂

Ha en trevlig kväll!

/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.