Blogginlägg: Snart 3 veckor sedan att semestern tog slut?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 april, 2015

wpid-20140804_181354.pngKan tiden gå så fort?

Hur kan tiden passera så fort? Hur hände detta? När jag kom tillbaka efter semestern visste jag att vi hade en stressig period på jobb och att det skulle bli löpande start och det blev det onekligen, och som man kan läsa i min blogg så arbetar jag för tillfället i Danmark och pendlar fram och tillbaka. Det innebär att det har hänt väldigt mycket på kort tid och det har varit intensiva dagar men trots det är det konstigt att fortfarande se solbrännan i spegeln och titta i kalendern att det passerat snart 3 veckor? Dels känns det mer som 3 månader och samtidigt undrar jag hur tiden kunde gå så fort?

Räknar ner dagarna till nästa semester 😉

I somras arbetade jag hela tiden och tog ingen semester förutom veckan i Egypten och det innebär att jag har många veckor sparade. En av dem tänker jag utnyttja när denna intensiva period är över till att åka iväg till Spanien med en kompis och få lite mer sol innan den lämnar oss för säsongen. Det gör att jag kan uthärda denna intensiva arbetsperiod och ger mig något att se fram emot.

Hoppas att alla mina läsare har fått en lugnare start efter semestern och känner sig utvilade och pigga inför höst säsongen!

/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.