Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 15 juni, 2014

fira-pa-jobbetDet går alltid att fira – bara tänk kreativt!

Klart jag kan vara med och fira fastän jag har multipla matallergier och matintoleranser? Det gäller bara att ha tänkt ut ett par saker som jag tål och sedan att informera den som skall handla in till fikat 😉

Vad kan jag välja mellan för spännande alternativ? Jo jag har Coca-Cola Zero, som jag dricker fortfarande fast i mindre mängder (läs mer om hur jag gjorde slut med Cola Zero) och Nötremé. Det är det enklaste att be mina kollegor att handla och det gör dem, för de är snälla och trevliga 🙂

Här har vi alltså fredagens firande av framsteg på jobbet var mina kollegor fick tårta och jag fick en Coca-Cola Zero 🙂

Jag blev glad och kunde delta i firandet utan att må sämre 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.