Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 04 juni, 2014

image

Vi har haft många fina stunder tillsammans på bio, på filmkvällar, på fester, till middagar och även till vardags.
Men jag tror tyvärr inte att det är hälsosamt för mig att vi ses så ofta längre.
För jag har märkt att när jag är på semester och det inte finns svensk Coca-Cola Zero så dricker jag inte det och jag blir mindre uppsvälld. Sedan när jag är tillbaka i Sverige och dricker det igen så sväller jag upp igen.

Jag säger inte att vi gör helt slut för ibland får man unna sig något men till vardags får det nog bli kranvatten eller te. Sedan vågar jag knappt nämna alla skriverier om aspartam och dess bieffekter. 
Jag kan däremot utgå ifrån det jag själv märkt och tänker nu prova en tid utan helt enkelt.

Tack för denna tiden Coca-Cola Zero, vi ses igen men inte lika ofta 😉

Ha en trevlig kväll allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.