Träningsblogg: Älskade träning

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 08 februari, 2014

banner_fitness1.jpgÄlskade träning du blir bara bättre med tiden

Tänk att det är 14 år sedan jag satte min fot på ett gym och blev medlem? Det var i år 2000 och jag hade bestämt mig att nu är det dags! Jag har varit medlem på gym sedan dess och i 2009 blev jag även instruktör.

Det har varit en fantastisk resa och utveckligen enorm. Det bästa är att jag ser inget slut på det? Jag har kommit långt jämfört med vart jag började men jag ser inga hinder för utveckling utan bara möjligheter 🙂

I början blev det styrketräning och trappmaskin

När jag började träna i år 2000 hjälpte gymägaren genom att ge mig ett styrketräningsprogram och efter styrketräningen skulle jag träna lite kondition så då blev det trappmaskinen. Ack, vad det var slitsamt i början!

Jag minns det än idag 😉

Idag är det CXWORX, spinning, boxning, styrketräning och Zumba!

Idag är jag CXWORX, spinning och boxinstruktör. Denna terminen har jag bara spinning och CXWORX schemalagt men jag tänker fortsätta boxas på boxklubben. Vilken härlig termin jag har framför mig 😉

Zumba är ett nytt tillskott som jag har upptäckt! Oerhört roligt och bra för rörligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.