Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 april, 2015


20130110-171005.jpg

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 100 g mandlar
  • 1 nypa salt

Tillagning

Rör ihop malda mandlar och bakpulver. Tillsätt sedan ägget. Smeten skall vara trögflytande. Smeta ut smeten på bakplåtspapper och grädda på 200 grader i 8-10 minuter tills de har blivit klar (prova med provsticka).

Smakar riktigt gott med Nötcremé på och med te till 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.