Provade nybyggda Sportlife på Tegnér gatan i Stockholm

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 september, 2015
Sportlife logo
Sportlife logo

Denna veckan är jag i Stockholm på utbildning med mitt ordinarie jobb och vad skall jag göra på kvällarna om inte träna? Jag tar såklart chansen och besöker kollegor på andra Sportlife gym och provar deras pass! Ikväll blev det nybyggda Sportlife på Tegnér gatan.

Det var ett fint, fräscht och mysigt litet gym. Samma känsla som jag fått på de andra Sportlife jag provat både på Sportlife Malmö City och Sportlife Exclusive i Göteborg.

Jag hade turen att det gick ett BodyPump pass och det var inte helt fullbokat.

Jag tog ungefär samma vikter som jag gjorde sist (för kanske 2 år sedan) och körde på. Det var intressant att BodyPump var nästan exakt likadant sim jag minns det. Den enda nyheten var den 3-dubbla frivändningen.

Passet var lika skoj att köra som jag kom ihåg att det var, och instruktören var duktig.

Nu skall jag fundera på vad jag skall prova imorgon!

Ha en trevlig kväll, Lise-Lotte

Uppdateringar

  • 2015-09-29, Bytte ut bilderna mot Sportlife logotypen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.