«

»

Skriv ut detta Inlägg

Nyhet: Ikoner för kategorierna och Ladda ner

Under julen hade jag tid över så jag har lagt till lite nyheter på Matintolerans.se. Alla kategorier i höger menyn har fått en ikon och matintoleranserna och matallergierna har speciella ikoner som gör att man känner igen dem.

Jag har skapat en ny sida som heter ”Ladda ner” här kommer det att finnas lite gott-och-blandat att ladda ner och till att börja med finns en skrivbordsbakgrund.

Jag önskar er alla en god fortsättning på det kommande nya året!

/Lise-Lotte

Uppdateringar

  • 2012-06-16, Lade till bilden överst på utropstecknet

Om författaren

Lise-Lotte Thuse

Jag är Diplomerad Kostrådgivare sedan våren 2013, Internationell Licensierad Personlig Tränare sedan vintern 2013, gruppträningsinstruktör sedan 2009 och har en Fil. Mag inom Informatik och är IT-konsult.

Jag lever med matintolerans och matallergi som jag upptäckte i 2006, som jag antagligen haft hela livet och har gjort mig konstant sjuk.
Jag tål inte soja, mjölk, sädesslagen, fruktos i för höga halter, dill, vitlök, vissa kemikalier och tillsatser. Det räcker med väldigt små spår av något jag inte tål för att min mage skall reagera.

Har ett brinnande intresse för att lära mig mer om matintolerans och matallergi i förhoppningen om att kunna leva ett normalt liv.
Jag delar gärna med mig av mina kunskaper, erfarenheter och tips som jag samlar på denna hemsidan.

Twittrar på: twitter.com/matintolerans

Facebooksida: www.facebook.com/matintolerans

Facebookgrupp: www.facebook.com/matintolerans

Permalänk till denna artikel: http://www.matintolerans.se/2011/12/29/nyhet-ikoner-for-kategorierna-och-ladda-ner/